United Power

Kommunikationsmöjlighetsbyrå

United Power är en byrå. En reklambyrå, en varumärkesbyrå, en webbyrå och en byrå med flera konsulter som arbetar i kommunikationsprojekt eller en marknadsavdelning för ditt företag.

United Power ser kommunikationsmöjligheter. Det är ett invecklat ord men det passar väldigt bra för vad vi vill göra för våra kunder. Vi hjälper dig att se möjligheterna, att nå de mål som du har för din kommunikation. Genom att bygga bästa tänkbara kommunikationslösningar. Genom att berätta de bästa berättelserna om ditt varumärke. Genom att arbeta fram den bästa designen, genom att hitta de bästa kommunikatörerna, genom att vara en del av ditt team runt din kommunikation.

Vi hjälper till att identifiera möjligheter. Möjligheterna blir idéer, strategi och koncept. Tillsammans med dig gör vi dem till verklighet. En berättelse, en film, en webbsida, en digital strategi, en rekrytering, ett faktablad, en kampanj med pr och gerilla, en person som ni behöver för att få ordning på strategin, en föreläsning, en serie möten för att coacha cheferna, förstärkning på marknadsavdelningen.


Byrå

Vi arbetar med alla delar inom marknadsföring som en traditionell byrå gör. Men med digital spets och integrerat mellan egna, köpta och förtjänade medier. Från koncept till produktion - med effekt som mål. Det har vi gjort i 20 år. Vi är erkänt duktiga på att bygga kreativa koncept både för stora kampanjer, säljmarknadsföring och vardagskommunikation.

Konsulter

United Power består också av enskilda konsulter. Vi har en av Sveriges bästa strateger på sociala medier, vi har en välrenommerad management- och rekryteringskonsult och vi har en grymt stilsäker AD, en extremt kodsäker digital designer och erfarna originalare, produktionsledare, projektledare och självklart en ordvrängande copywriter.

Vårt konsulterbjudande:

Föreläsningar, coaching och utbildningar inom varumärke, kommunikationsarbete, digitala och sociala medier, ledarskap liksom employment branding.

Planning, strategi och research, planering och projektledning. Vi blir en del av ert befintliga projekt.

Rekrytering av chefer och andra i ledande position.

Förstärkning av marknadsavdelning av marknadschef, AD, copywriter, originalare eller produktionsledning.

Marknadsavdelning

Vi kan vara din inhousebyrå men du slipper anställa oss. De behov av kommunikation som du har tar vi hand om och jobbar med er precis som om vi vore er marknadsavdelning.

Dela sidan
eller med